overzicht en bestellen

Prachtig fotokunstwerk thuis aan de muur?

Dat kan! De kunstwerken zijn bijzondere objecten en te koop in verschillende formaten in een beperkte oplage.

Voor de afdrukken van onze foto's wordt gebruik gemaakt van Giclée print techniek op fine art. De speciale Giclée-printer heeft een hogere resolutie dan normale inkjetprinters, waardoor het resultaat een veel gedetailleerde afdruk is. De speciale inkten die toegepast worden in het Giclée Piëzografie drukproces zijn lichtbestendig en milieuvriendelijk omdat de inkten op waterbasis zijn en het speciale papier (Hahnemühle fine art paper) archiverings- en zuurvrij is. Hierdoor zijn de prints kleurvast en gaan ze tientallen jaren mee zonder te verbleken of verkleuren. Giclée-afdrukken worden erkend door toonaangevende galerieën en musea over de hele wereld en dit geldt momenteel als dé beste manier van reproductie. 

Naast de beste techniek voor het mooiste resultaat worden de foto's in een zeer beperkte oplage gereproduceerd. Hiermee behouden we de artistieke integriteit van het werk. Door de fotokunstwerken in beperkte oplage uit te geven kunnen we erop toezien dat de afdrukken van hoge kwaliteit zijn en dat het werk wordt gepresenteerd zoals bedoeld. Dit om consistentie en kwaliteit van het werk te behouden en ervoor te zorgen dat het eindresultaat past bij de visie van de kunstenaar. De oplage staat in het formulier naast de maat en de prijs.

Tot slot wordt elk werk aan u geleverd in een fraaie, handgemaakte houten baklijst in de kleur mansonia. De foto ligt iets verzonken en heeft een kleine afstand tot de rand van de lijst, waardoor een zwevend effect wordt gecreëerd. 

Geef in het formulier het formaat van uw keuze aan. Wij nemen contact op om de afwikkeling te bespreken.